Etsimme nyt kahta KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ ennakkohuoltotehtäviin asiakasprojektiimme Olkiluotoon. Tehtävät alkaa mahdollisimman pian ja arvioitu kesto on vuoden 2019 loppuun saakka, myös jatko on mahdollinen. 

Tehtävät sisältävät pääosin OL3 ennakkohuoltotehtävien laadintaa ja varaosasuunnittelua.

Odotamme hakijoilta soveltuvaa insinöörin tai DI:n koulutusta sekä aiempaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä. Ensisijainen tarve on mekaanisen puolen osaajille, mutta olemme myös kiinnostuneet sähkö-automaatioalan osaajista. Tulet toimeen suomen ja englannin kielellä ja omaat myös hyvät yhteistyö- sekä IT-taidot. 

Tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa pikimmiten lähettämällä CV:si sekä yhteystietosi tästä. Huomioithan, että hakemalla tätä tehtävää, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme mukaisesti. Tarjoamme hyvien työsuhde-etujen lisäksi mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, urakehittymismahdollisuuksia sekä useimmiten kansainvälisen toimintaympäristön.

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita energia-, rakennus- ja teollisuudenalan yrityksille. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa. 

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd sekä Nipromec Engineering ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä OHSAS 18001 yritys. Vuonna 2017 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 13 miljoonaa euroa.