Etsimme nyt kahta SÄHKÖTEKNIIKAN SUUNNITTELIJAA / ASIANTUNTIJAA varaosamuutostöihin asiakasprojektiimme Olkiluotoon. Tehtävät alkaa mahdollisimman pian ja arvioitu kesto on vuoden 2019 loppuun saakka, myös jatko on mahdollinen. 

Tehtävät sisältävät pääosin:  

  • korvaavat varaosat-palvelujen tuottamiseen osallistuminen sähkötekniikan asiantuntijana VOMT-palvelupäällikön osoittamissa tehtävissä.
  • teknisten vaatimusmäärittelyjen, kelpoistussuunnitelmien ja soveltuvuusarviointien laadinta korvattaville varaosille.
  • laitosdokumentaation ja suunnitelmien tarkistamista
  • projektitoimituksiin osallistuminen ja projektien tukeminen teknisellä asiantuntemuksella
  • arvioiden antaminen laitosmuutosten automaatioteknisistä vaatimuksista 
Odotamme hakijoilta soveltuvaa koulutusta sähkötekniikan alalta sekä useamman vuoden kokemusta suunnittelu-/ asiantuntija-/ projektitehtävistä. Tulet toimeen suomen ja englannin kielellä ja omaat myös hyvät yhteistyö- sekä IT-taidot. 

Tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa pikimmiten lähettämällä CV:si sekä yhteystietosi tästä. Huomioithan, että hakemalla tätä tehtävää, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme mukaisesti. Tarjoamme hyvien työsuhde-etujen lisäksi mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, urakehittymismahdollisuuksia sekä useimmiten kansainvälisen toimintaympäristön.

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita energia-, rakennus- ja teollisuudenalan yrityksille. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa. 

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd sekä Nipromec Engineering ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä OHSAS 18001 yritys. Vuonna 2017 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 13 miljoonaa euroa.