Etsimme nyt asiakkaallemme Olkiluotoon Muutoskoordinaattoria. Aloitus mahdollisimman pian ja kesto 30.06.2019 asti.

Muutoskoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm.:
  • Vuosikertomuksen kokoaminen asiantuntijoiden tuottaman tiedon pohjalta sekä valittuihin projektikokonaisuuksiin osallistuminen ja niiden etenemisen valvominen.
  • Koordinaattori auttaa myös kokousten, muiden tilaisuuksien ja vierailujen valmistelussa sekä tarvittaessa osallistuu niihin.
  • Tehtävänä on myös auttaa dokumenttien tuottamisessa ja tutkimus ja kehitysasioiden viestinnässä organisaation sisällä sekä myös ulkoisesti.
  • FSAR ja luokitusasiakirjan ylläpito. Viranomaiselta ja laitosmuutostöiden kautta tulevien asiakirjamuutostarpeiden päivittämistä turvallisuusselosteeseen, luokitusasiakirjaan ja tarvittaessa myös laitostietokantaan sekä järjestelmävastaavien ja projektien tukemista luokitustietojen määrittämisen osalta.
  • Turvallisuuskatselmuksen tietojen kokoaminen ja vieminen tietokantaan.
  • Koordinoit ja jakelet muutostarpeet järjestelmävastaaville, kokoat ne yhteen ja hoidat viranomaiskäsittelyn ja muuttuneiden tietojen päivityksen laitostietokantaan.
Tehtävässä on mahdollista kehittää itselleen hyvä laitostuntemus käyvistä laitoksista ja oppia viranomaiskirjekäytännöt.

Odotamme sinulta:
  • Hyvät tiimityötaidot ja koordinointikykyä.
  • Kirjallisen aineiston tuottaminen onnistuu sinulta helposti.
  • Hyvä englannin ja suomen kielen taito.
Tarjoamme työsuhde-etujen lisäksi mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden tehdä työtä ainutlaatuisessa kansainvälisessä ympäristössä.

Hae tehtävää lähettämällä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen rekry.nipromecgroup@nipromec.com

Huomiothan että, hakemalla tätä paikkaa, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointrekisteriselosteemme mukaisesti. Rekrytointirekisteriseloteemme löydät: http://www.n-pro.fi/handling-of-personal-information-recruitement-register

N-Pro Resources Oy Ltd continuously seeks for new employees to develop its business. Recruiting top talent is the source of N-Pro Resources's growth.

If you are motivated and seeking international career in developing and global company, contact us. You are offered a dynamic and continuously growing organization in N-Pro Resources Oy Ltd international team.

Please use the link below to fill in your open application and to attach your CV.

Open application