Etsimme nyt RAKENNUSVALVOJIA asiakkaamme kaivosalan projektiin Kittilään. Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja arvioitu kesto on 3kk.

Tehtävänäsi on vastata siitä, että rakennusvaiheen viimeistelytyöt suoritetaan ohjeistuksen mukaisesti, turvallisesti ja aikataulussa huomioiden laatu- ja kustannustavoitteet.

Odotamme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

- Rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta

- Asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä kommunikointitaitoja

Lisätietoja tehtävistä antaa Nipromec Groupin HR Coordinator Salla Nummela, +358 40 836 0436 tai salla.nummela@nipromec.com)

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa lähettämällä CV:si sekä yhteystietosi tästä. Huomioithan, että hakemalla tätä paikkaa, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme mukaisesti.

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita energia-, rakennus- ja teollisuudenalan yrityksille. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa.

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd sekä Nipromec Engineering ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä OHSAS 18001 yritys. Vuonna 2017 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 13 miljoonaa euroa.