Etsimme KAAPELIHYLLYSUUNNITTELIJAA työskentelemään asiakkaamme projektissa Tampereella. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja arvioitu kesto on n.6kk.

Tehtäviisi kuuluu kaapelihyllysuunnittelu PDMS-ohjelmistolla teollisuuden kattilaprojekteissa (ohjelmiston käyttämiseen on mahdollisuus saada koulutusta).

Odotamme hakijalta:
- soveltuvaa koulutusta (esim. sähkövoimatekniikan insinööri)
- tuntemusta kaapeleista ja niiden mitoittamisesta tai asentamisesta
- aiempi kokemus mallintamisesta katsotaan eduksi
- positiivista asennetta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
- haluat kehittyä ja kehittää jo opittuja taitojasi

Otamme haussa huomioon myös vastavalmistuneet ja uran alkutaipaleella olevat hakijat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nipromec Oy:n HR Koordinaattori Salla Nummela, 040 8360436 tai salla.nummela@nipromec.com.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa lähettämällä CV:si sekä yhteystietosi tästä. Huomioithan, että hakemalla tätä paikkaa, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme mukaisesti.

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita energia-, rakennus- ja teollisuudenalan yrityksille. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa.

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd sekä Nipromec Engineering ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä OHSAS 18001 yritys. Vuonna 2017 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 13 miljoonaa euroa.