Etsimme nyt RAKENNUSVALVOJAA asiakkaamme paperiteollisuuden projektiin Karlstadiin, Ruotsiin. Tehtävä alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja kestää arviolta 5 kk.

Tehtävänäsi on vastata siitä, että jälkivalutyöt suoritetaan ohjeistuksen mukaisesti, turvallisesti ja aikataulussa huomioiden laatu- ja kustannustavoitteet.

Odotamme sinulta:
- Vahvaa osaamista vaativistakin betonitöistä teollisuuden parissa

- Soveltuvaa teknistä koulutusta

- Asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä kommunikointitaitoja

- Englanninkielen taitoa, ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi

Lisätietoja tehtävistä antaa Nipromec Groupin HR Coordinator Salla Nummela, +358 40 8360436 tai salla.nummela@nipromec.com)

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa lähettämällä CV:si sekä yhteystietosi tästä. Huomioithan, että hakemalla tätä paikkaa, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme mukaisesti.

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita energia-, rakennus- ja teollisuudenalan yrityksille. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa.

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd sekä Nipromec Engineering ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä OHSAS 18001 yritys. Vuonna 2017 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 13 miljoonaa euroa.

N-Pro Resources Oy Ltd continuously seeks for new employees to develop its business. Recruiting top talent is the source of N-Pro Resources's growth.

If you are motivated and seeking international career in developing and global company, contact us. You are offered a dynamic and continuously growing organization in N-Pro Resources Oy Ltd international team.

Please use the link below to fill in your open application and to attach your CV.

Open application