Etsimme nyt asiakkaallemme Olkiluotoon T&K-koordinaattoria. Aloitus mahdollisimman pian ja kesto 30.06.2019 asti.

T&K-koordinaattorin tehtäviin kuuluu mm.:
 • Asiakkaan tutkimus- ja kehitysprojektien edistymisen seuraaminen, projektien edistymisraporttien koostaminen tutkimus- ja kehitystoiminnan ohjaamisen tueksi sekä tutkimustoiminnan synnyttämän tiedon jakaminen muun organisaation avuksi yhdessä T&K- päällikön kanssa.
 • Vuosikertomuksen kokoaminen asiantuntijoiden tuottaman tiedon pohjalta sekä valittuihin projektikokonaisuuksiin osallistuminen ja niiden etenemisen valvominen.
 • Koordinaattori auttaa myös kokousten, muiden tilaisuuksien ja vierailujen valmistelussa sekä tarvittaessa osallistuu niihin.
 • Tehtävänä on myös auttaa dokumenttien tuottamisessa ja tutkimus ja kehitysasioiden viestinnässä organisaation sisällä sekä myös ulkoisesti.
 • FSAR ja luokitusasiakirjan ylläpito. Viranomaiselta ja laitosmuutostöiden kautta tulevien asiakirjamuutostarpeiden päivittämistä turvallisuusselosteeseen, luokitusasiakirjaan ja tarvittaessa myös laitostietokantaan sekä järjestelmävastaavien ja projektien tukemista luokitustietojen määrittämisen osalta.
 • Turvallisuuskatselmuksen tietojen kokoaminen ja vieminen tietokantaan.
 • Koordinoit ja jakelet muutostarpeet järjestelmävastaaville, kokoat ne yhteen ja hoidat viranomaiskäsittelyn ja muuttuneiden tietojen päivityksen laitostietokantaan.
Turvallisuuskatselmus tarkoittaa käytännössä laitosmuutosten vaikutusten arviointia usean eri tahon toimesta ja näiden arvioiden vientiä tietokantaan. Tehtävässä tarvitaan huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä sekä projektipäällikön ominaisuuksia. Järjestelmiä on noin 260 kappaletta ja useita luokitustietoja omaavia turvallisuusluokiteltuja laitepaikkoja noin 10 000 kappaletta. Turvallisuuskatselmuksia pidetään noin kahden viikon välein.

Tehtävässä on mahdollista kehittää itselleen hyvä laitostuntemus käyvistä laitoksista ja oppia viranomaiskirjekäytännöt.

Odotamme sinulta:
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta eli DI / FM teknillisluonnontieteellinenkoulutus.
 • Hyvät tiimityötaidot ja koordinointikykyä.
 • Kirjallisen aineiston tuottaminen onnistuu sinulta helposti.
 • Hyvä englannin ja suomen kielen taito.
Tarjoamme työsuhde-etujen lisäksi mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden tehdä työtä ainutlaatuisessa kansainvälisessä ympäristössä.

Hae tehtävää lähettämällä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen rekry.nipromecgroup@nipromec.com

Huomiothan että, hakemalla tätä paikkaa, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointrekisteriselosteemme mukaisesti. Rekrytointirekisteriseloteemme löydät: http://www.n-pro.fi/handling-of-personal-information-recruitement-register

N-Pro Resources Oy Ltd continuously seeks for new employees to develop its business. Recruiting top talent is the source of N-Pro Resources's growth.

If you are motivated and seeking international career in developing and global company, contact us. You are offered a dynamic and continuously growing organization in N-Pro Resources Oy Ltd international team.

Please use the link below to fill in your open application and to attach your CV.

Open application